Instagram'Da Hikayeler Nasıl Kayıt Edilebilir





Instagram, dünya çapında kullanılan en popüler sosyal medyalardan biridir. Son verilere göre ülkemiz 34 milyondan fazla kayıtlı kullanıcıya sahip. Bu verilere göre, dünyada Instagram'da en fazla kayıtlı kullanıcısı olan ülkeler arasında 6. sıradayız.

Instagram hikayeleri nasıl indirilir?
Instagram kuruluşundan bu yana çok değişti. Uygulama arayüzü ve özellikleri açısından sürekli yenilenen platform, rakiplerinden klonladığı özelliklerle kullanıcı sayısını artırmayı başardı. Instagram hikayeleri, teknoloji severlerin bildiği gibi platformun en çok kullanılan özellikleri arasında.

Çok sayıda anlık fotoğraf veya video paylaşmak istemeyen ve bunları hikaye (Hikaye) özelliğine getirmek istemeyen kullanıcılar için Instagram profilleri, anında durum paylaşımı yapmayı kolaylaştırır. 24 saat içinde silinen hikayeler fotoğraf veya video olarak yayınlanabilir. Ayrıca Instagram hikayelerini etiketleyen Instagram hikayelerine eklenen arkadaş, soru ve cevap gibi oylamalarla etkileşimi arttırdı.

Kullanıcılar ayrıca Instagram hikayelerini arkadaşlarıyla veya ünlülerle paylaşabilir. Bunun için bazen Instagram hikayesini indirip düzenlemek isteyebilirsiniz. Instagram hikayelerini kolayca indirmenin kolay ve rahat bir yolundan bahsedeceğiz. Dahası, Instagram hikayelerini telefonunuza veya bilgisayarınıza indirmek için web tarayıcınız üzerinden tamamen indirebilirsiniz. Tabii ki, hikayeyi indirdiğiniz kişinin profili herkese açık olacak.

Bu kolay yöntemle, bir başkasının Instagram hikayesini bilmeden gizlice izlemek mümkündür. Öyleyse hikaye takipçiler listesinin diğer tarafındaki hikayeyi sizin adınız değil. Gizli hikayeyi izlemek kullanıcılar tarafından bazen önemlidir. Çünkü hikayelere göz atarken bir ekran görüntüsü alırsanız, bazı kullanıcılar gizlice yapmak isteyebilir, çünkü karşı taraf bilgilendirilir.

Şimdi size Instagram adımlarını ve resimlerle nasıl indirebileceğinizi ve gizlice izleyeceğinizi anlatmaya başlıyoruz. Bu hızlı ve güvenilir yöntem sayesinde, bu zor görünen işlemleri kolayca gerçekleştirebileceksiniz.



Instagram Hikayesi İndirme Yöntemi
Öncelikle, cihazınızın web tarayıcısından https://www.storieswatch.com adresine giriş yapın.
Site açıldıktan sonra, sayfanın ortasında bir arama kutusu göreceksiniz.
Arama kutusuna, Instagram hikayesini indirmek istediğiniz kişinin kullanıcı adını yazın ve arayın.
Arama sonuçları sayfasında doğru kişinin profilini bulduğunuzda, ilgili kişiyi tıklayın.
Son 24 saat içinde paylaşılan kişinin profilini açan sayfada Instagram hikayesini indirmek istiyorsanız, hikayeleri buradan izleyebilir ve indirebilirsiniz.
Instagram hikayesini indirmek için, sadece her hikayenin sağ alt köşesindeki İndir düğmesine tıklayın.


Bu yöntemle, cihazınıza herhangi bir uygulama yüklemediğiniz için gereksiz yere cihazınızın dahili hafızasını doldurmanıza gerek yoktur. İnternet tarayıcısından girdiğinizde, hikaye indirmesini hızlı bir şekilde tamamlayabilirsiniz. Sizden herhangi bir şifre girmeniz istenmez. Yine, bu yöntem yalnızca herkese açık Instagram profilleri üzerinde çalışır.

Post a Comment

Yorum yapmayı unutmayın lütfen, yorum yaparken:
1. Yaptığınız yorumun, mutlaka konu ile alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.
3. Konu ile ilgili olmayan sorularınız için mail atabilirsiniz

Daha yeni Daha eski