Xiaomi Mi A3 Teknik İnceleme




2000 TL'lik bütçeyle satın alınabilecek en iyi telefonlardan biri haline gelen Mi A3, özellikleri ile incelemek istediğimiz bir telefon oldu. İlk telefon arasında ilk sıradaki telefonlardan biri olarak öne çıkacak sözünü ve uygun fiyatlı telefonlarını genişletmek istiyorsanız, ilk olarak Xiaomi Mi A3'ün özelliklerini düşünecek olan 2000 sterlinlik bir bütçeyle. Ekrandaki parmak izi okuması, 48 MP kamera ve şık bir tasarıma sahip olan Xiaomi Mi A3, merak uyandıran bir inceleme.

Xiaomi Mi A3 tasarımı
Xiaomi Mi A3 kullanıcıları mutlu etmek için tasarlanmıştır. Telefonun ekranının arka ve ön tarafı Gorilla Glass 5 ile korunuyor. 6 inçlik ekran, düşük kaliteli bir tasarıma sahip. Kullanıcıları rahatsız edecek kadar büyük olmayan çentik ile telefon ekran oranı oranının% 80'ine ulaşabilir.

Mi A3 Ekranı
Mi A3 ekran, Süper Amoled ekranın en çarpıcı özelliklerinden biridir ve 720 × 1560 çözünürlüğe sahiptir. Bu fiyat aralığında telefonlarda Full HD ekran çözünürlüğü mevcuttur, ancak bu telefon HD + özelliğinden memnun . 6 inçlik ekran 286 ppi çözünürlük sunuyor. Ekranın altındaki parmak izi okuyucusuna ek olarak, yüz tanıma özelliğine bir alternatif oluşturulur.


Telefona güç veren işlemci
Telefonun içinde 8 çekirdekli işlemci Snapdragon 665 var. Bu işlemci orta kullanıcıyı tatmin ediyor. Grafik işlemcisine Adreno 610 eşlik ediyor. RAM tarafına baktığımızda 64GB depolama alanına sahip Mi A3'ün 4GB RAM ile geldiğini görüyoruz. Mi A3'ü 128 GB depolama alanı ile satın alırsanız, 6 GB RAM'e sahip olabilirsiniz.

Xiaomi Mi A3 kamera özellikleri
Arkadaki 48 Megapiksel f / 1.78 diyafram açıklığına 8 megapiksel ultra geniş açılı kamera ve 2 megapiksel derinlik algılama sensörleri eşlik ediyor. Gündüz çekimleri sırasında fotoğraf makinesinin rengini bozmasa bile, gece modu ve portre fotoğrafları oldukça iyi. Bu başarı ön kamerada devam ediyor. 32 MP çözünürlük, ön kamera, dikey konsol kullanıcıları yarı yolda bırakmaz




Video kaynak: Shiftdelete.com

Post a Comment

Yorum yapmayı unutmayın lütfen, yorum yaparken:
1. Yaptığınız yorumun, mutlaka konu ile alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.
3. Konu ile ilgili olmayan sorularınız için mail atabilirsiniz

Daha yeni Daha eski