İşte Çift Ekranlı Akıllı Telefon Microsoft Duo





Surface olayının bir parçası olarak Microsoft, çift ekranlı akıllı telefonu olan Surface Duo'yu tanıttı. Android ile Yüzey Duo ilginç görünüyor. İki 9 inçlik ekranı birleştiren tablet / dizüstü bilgisayar kırıcısı Surface Neo'dan sonra, Surface Duo tam olarak hayallerimizdeki Microsoft akıllı telefonu değildi. Çünkü tek bir katlanabilir ekran yerine iki 5,6 inç ekranı birleştiren Samsung Galaxy Fold veya Huawei Mate X kadar etkileyici görünmüyor. Hala prototip aşamasında olan model, 360 derecelik bir menteşe kullanıyor. Böylece ekranlar aksine katlanabilir. Çünkü modelin dışında bir ekran yok.
Farklı uygulamaları aynı anda telefonun iki ekranında açmak mümkündür, yatay modda bir ekran sadece klavyenin kalmasına izin verir. Neredeyse küçük bir dizüstü bilgisayar modeli gibi, Windows 10X'i Android işletim sistemi üzerine inşa edilmiş bir temayı andırıyor. Snapdragon 855 Plus'ın gücü Snapdragon 855 işlemci değil, akıllı telefonun performans açısından aşırı iddialı olmadığı anlamına geliyor. Şimdi kötü görünümlü kalın çerçeve tasarımının ve diğer ekipmanların değişebilme olasılığı var. Microsoft'un tanıtımı ilginizi çekebilir;

Yeni Surface PC'lerin ve fiyatlarının tanıtılması: Microsoft'tan çok garip bir kablosuz kulaklık: Yüzey Kulaklıkları Çift yüzeyli akıllı telefon, Microsoft Surface Duo'da öne çıkan bir cihaz değildir. Fiyat henüz belli değil, akıllı telefon modeli Duo, açıklamaya göre 2020 yılında raflarda yer alıyor. Bu sitenin içeriği ve bağlantılı sayfalar; LOG'un yazılı izni olmadan tamamen veya kısmen kullanılamaz, çoğaltılamaz veya değiştirilemez.

Kaynak: http://www.log.com.tr/legal-warning-and- use-koşulları

Post a Comment

Yorum yapmayı unutmayın lütfen, yorum yaparken:
1. Yaptığınız yorumun, mutlaka konu ile alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.
3. Konu ile ilgili olmayan sorularınız için mail atabilirsiniz

Daha yeni Daha eski