Oriflame İle Para Kazanma Hakkında




Oriflame nedir kısa bir açıklama ile başlayalım; oriflame, İsveç doğal İsveç kozmetiği sloganı ile İsveçli bir kozmetik firmasıdır ”. Şirketin kuruluşu 1967 yılına dayanmaktadır. Kozmetik alanında hizmet veren fabrika, geniş ürün yelpazesiyle bugün oldukça geniş bir alana yayılmıştır. Dünyanın birçok yerinde 62 ülkede en yeni spesifikasyonlara göre hizmet vermektedir. Oriflame katalog ürünleri cilt bakım ürünleri, makyaj ürünleri, kişisel bakım ürünleri, çeşitli gıda ürünleri ve çeşitli aksesuarları içerir. Bu kadar yaygın bir hizmet ağının oluşumunda müşterilerine sunduğu kaliteli ürün ve hizmetleri anlamaktır. Oriflame ürünlerini pazarlayarak kar kazanmak mümkündür. Bu bağlamda, kadın ve erkeklere evden çalışma imkanı sağlanmaktadır.

Oriflame'in sunduğu kazançları kullanarak 2 şekilde kazanabilirsiniz. Bu imkanlar;
- Oriflame kataloglarında ürün satarak kazan satışı
- Takımın büyümesini kazanmak

Yukarıdaki kazanma yöntemlerinden yararlanmak için, önce Oriflame kaydını yaptırmalısınız. Bunu yapmak için kayıt formu denilen formu doldurmanız gerekir. Formu doldurup gönderdikten sonra, Oriflame güzellik danışmanı sizi onay için arayacak. Onaydan sonra kayıt işleminiz tamamlanmıştır. Kayıt için gerekli olan form Oriflame resmi web sitesinden temin edilebilir.

Oriflame Güzellik Danışmanı Olmanın Koşulları
Herkese güzellik danışmanı olma fırsatı verilir. Bu sistemde danışman olabilmek için herhangi bir eğitim seviyesine ulaşmak gerekli değildir. Ayrıca, deneyim için bir zorunluluk olmaması, danışman olmanızı engeller. Bir danışman olmaktan kazanacağınız şeye gelirsek, önce kendi patronunuz olacağınızı söyleyerek başlayabiliriz. Güzellik danışmanlığına başlar başlamaz Oriflame'in sunduğu avantajlardan yararlanabilirsiniz. Oriflame sipariş için yüzde 30 indirim sunar. Ayrıca, indirimli olarak satın aldığınız ürünlerin satışı durumunda, yüzde 30'luk bir kâr elde edebilirsiniz. Oriflame ürünlerini satabilecek bir güzellik danışmanı olmanın bir diğer avantajı, çeşitli özel hazırlanmış hediyelerden ve promosyon ürünlerinden faydalanabilmenizdir.

Post a Comment

Yorum yapmayı unutmayın lütfen, yorum yaparken:
1. Yaptığınız yorumun, mutlaka konu ile alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.
3. Konu ile ilgili olmayan sorularınız için mail atabilirsiniz

Daha yeni Daha eski