Şıklık ve Güç Bir Arada Honor 20 İnceleme





Honor'un en yeni modellerinden biri olan Honor 20, Kirin 980 işlemci, şık tasarım ve mercek altındaki dikkat çekici özellikler. Akıllı telefon pazarında rekabet, Türkiye'nin yeni modellerinden birindeki kullanıcıların dikkatini çekmeye devam ederken, 20 ekranını tamamıyla ekranın içinde hareket ettiren Honor 20 modelini alternatif moda arayışına devam ederken, çerçevesiz ekranın kamerayla tepkisi; Sade, zarif ve ince gövdesi ile de dikkat çekicidir. Yeni teknolojilere odaklanırken, telefon bazı sistemlerin ne kadar iyi çalıştığını size hatırlatmakta tereddüt etmez. Ayrıca arkasında bir dörtlü kamera kuruluyor. Bunları, test merkezimizi ziyaret eden modelin incelenmesinde konuşacağız, ancak önce kelimeyi tasarımla açalım.

Honor 20
Honor 20, şık ve zarif , kutusundan çıkar  ve zarif gövdesi ile bizi karşılar. Safir mavi ve modeli siyah cam bir yüzeye de dahil olmak üzere Türkiye'ye yerleştirmek için iki farklı renk kullanılır. Cam arka tarafı telefona şık bir görünüm ve his verir, ancak bazı engellerle. Malzemelerin seçimi, neredeyse tüm cam yüzeyli telefonlarda olduğu gibi parmak izi gösterilmesinde oldukça başarılı. Ve vücut biraz kaygan. Ancak, telefonu bir kılıfla kullanırsanız, bunun bir sorun olacağını düşünmüyoruz. FullView ekranı bizi ön panelde karşılamaktadır. Bazı rakiplerin tercih ettiği gibi, ön kamera için çentik yerine ekran üstü kamera sistemi kullanılır. Ekranın sol üst köşesinde, kamera ekran alanından olabildiğince az yer çalabilir. Bu, deneyimi olumlu yönde etkiler. Cihazın arka panelinde dikey olarak yerleştirilmiş bir dörtlü kamera sistemidir. Sadelik burada ödün vermez. Parmak izi sensörü, ekranda ya da arkasında gizli değildir. Cihazın yan tarafındaki açma / kapama düğmesine, parmağınızın hemen yukarısına yerleştirilir. Daha sonra performans detaylarına gireceğiz, ancak bunun en sevdiğimiz parmak izi sensörü konumumuz olduğunu not edelim. Ekranın içine gizlenmiş sensörler daha "cool" olsa da, onu daha işlevsel buluyoruz. Bu ayrıntı aynı zamanda telefonu kalınlaştırmaz. 3,5 mm kulaklık girişi mevcut değildir. Bekletme duygusu çok başarılı ve günün sonunda basit ve şık bir model arayanlara çekici geliyor.

KIRIN 980 PERFORMANSI 

Honor 20, 6.26 inçlik bir ekranla geliyor. Kamerayı monitöre yerleştirmek kullanımı arttı. Ekran oranı yüzde 91,7'dir. Ekran 2340 × 1080 piksel çözünürlüğe sahip ve ekran deneyimi başarılı. Ekrandaki kamera oluğu mümkün olduğu kadar az dikkat çekiyor. Hoparlör performansı da ortalamanın üzerindedir. Cihaz Huawei'nin Kirin 980 işlemcisi tarafından desteklenmektedir. Sonunda, Huawei P30 Pro'da Onur 20'de test edilen 6 GB RAM işlemciye eşlik ediyor. 128GB dahili belleğe sahip olan model, performans konusunda kullanıcıyı memnun edebilir. PUBG Mobile gibi oyunlarda, en yüksek ayarlarda test ettiğimiz model başarılı bir performans gösterdi. Arayüze baktığımızda, Magic UI 2.1 bizi karşılıyor. Android 9.0 işletim sistemine arayüz basit bir işlem sunar. Fortnite'ın kurulum uygulaması, Huawei uygulama mağazasına önceden yüklenmiş durumda, HiCare servisleri de mevcut. Aynı zamanda, cihaz Huawei Share'i destekler. Hem yüz tanıma hem de parmak izi sensörü biyometrik çözümlerde kullanılır. Yüz tanıma işlemi başarıyla çalışıyor, ancak yüz tanımaya ihtiyacımız yok. Telefonu tutarken doğal olarak parmaklarımızın altına yerleştirilen parmak izi sensörü çok hızlı çalışıyor; Yüz tanıma fırsatı bulamadığınız yer. Gömülü parmak izi teknolojisi etkileyici olsa da, bu sistemin ne kadar iyi çalıştığını bize hatırlatıyor. Batarya tarafında, 3750 mAh batarya bizi karşılıyor. Pil kullanımı kişiden kişiye değişebilir. Ancak, bu pil ile günlük performansı kolayca desteklemek mümkündür. Honor SuperCharge ayrıca cihazın 22,5 W'lık bir adaptörle hızlı bir şekilde doldurulmasını da destekliyor. Doldurma seviyesinin yaklaşık yarısına 30 dakikada ulaşılabilir. Performans tarafı tarafından takdir edilen cihaz, şıklığını güçle desteklemeyi başarıyor.

HONOR 20 Akıllı telefonlu ARKA KAMERA 

Akıllı telefon kameralarının en meraklı kısmı. Honor 20 aynı zamanda çok hırslı bir donanım ile dikkat çekiyor. Önce ön kamera hakkında konuşalım. Tabii ki, 32 MP çözünürlüğü ilk bakışta selfie meraklılarının dikkatini çekecek. F / 2.0 diyafram açıklıklı bir kamera ve yapay zeka ile geliyor. Böylece çevreyi algılayabilir ve buna göre çekim yapabilir. Aynı zamanda HDR desteği sunuyor. Renklere baktığımızda, ön kamera gerçekçi tonları yakalar. Portre modunda bulanıklık arka planını ayrı ayrı açmanız gerekir. Bokeh saç üzerindeki küçük detayları bulanıklaştırıyor ve bazen istediğiniz sonuçları alamıyorsunuz. Ne yazık ki, ön kamera 1080p video kaydedebiliyor. Ancak 30 fps'de diyelim. Kameranın arkasında 48 MP ana kamera + 16 MP süper geniş açılı kamera + 2 MP derinlik kamera ve 2 MP makro kamera bulunuyor. Süper geniş açılı kamera 117 derecelik görüş açısı sunar. Biraz daha iyi olabileceğini düşünüyoruz. Arka kamera aynı zamanda yapay zeka ve ön kamera gibi HDR'yi destekliyor. Ana kamera birçok kullanıcıyı memnun edecek kareleri yakalayabiliyor. Kamera, makro çekimde istenen performansı elde etmiyor, ancak aynı fiyat bandındaki birçok rakiple karşılaştırıldığında iyi çalışıyor. Huawei modelleriyle aynı sistemde, Gece modunda parlak kareler yakalayabilirsiniz. Ortam ışığına göre poz alan sistemdeki tripod ile daha başarılı sonuçlar elde etmek mümkündür. Cihazda geniş açı ve 2x zoom yapabilir, maksimum 10x zoom yapabilir. Yapay zekanın fotoğrafçılıktaki desteğini de takdir ediyoruz. Basit bir arayüz ile, kamera ana ekranda en sık kullanılan modları toplar. Ancak diğer kısımda birçok farklı moda var. Makro modu bile burada. Arka kamera da 4K, ancak 30 fps hızında çekim yapıyor. 60fps'de 1080p çekim yapmak mümkün. Günün sonunda, birçok kullanıcıyı memnun edecek özelliklerle donatılmış şık modellerden biri olduğunu söyleyebiliriz.


Teknik Özellikler 

Ekran • 6.26 inç, 2340 × 1080 piksel İşlemci • 7 nm Kirin 980 Bellek • 6 GB RAM Dahili bellek • 128 GB İşletim sistemi • Android 9.0, Magic UI 2.1 Pil • 3.750 mAh • 22.5 W Honor SuperCharge Kamera • 48 MP f / 1.8 + 16 MP f / 2.2 + 2 MP f / 2.4 + 2 MP f / 2.4 • 32 MP f / 2.0 Bağlantı • Wi-Fi 2.4 GHz / 5 GHz, • Bluetooth 5.0, Tip -C Boyutlar / Ağırlık • 154.25 x 73.97 x 7.87 mm / 174 gram Fiyat 4.799 TL Plus / Minus + Performance, parmak izi sensörü hızı - Kamera performansı daha iyi olabilir

Post a Comment

Yorum yapmayı unutmayın lütfen, yorum yaparken:
1. Yaptığınız yorumun, mutlaka konu ile alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.
3. Konu ile ilgili olmayan sorularınız için mail atabilirsiniz

Daha yeni Daha eski