Android Telefonlarda Sistem Boş Alan Arttırma Nasıl Yapılır?





Android'de hızlı ve kolayca bir yer açmak, 128 GB, 256 GB, 512 GB veya 1 TB depolamaya sahip cihazlarda gerekli olmayabilir, ancak telefonunuzda 64 GB veya daha az yerel depolama varsa, cihazdaki bir önbelleği silmek isteyebilirsiniz. Bunlar, bir uygulama kullandığınızda veya bir web sitesini ziyaret ettiğinizde ve sorunsuz bir şekilde silinebileceğiniz, kaydedilen dosya ve resimlerdir. Önbelleği temizlemek bile, telefonunuzun performansını artırır.

Android Telefonlarda Sistem Boş Alan Arttırma Nasıl Yapılır?

İşlem karmaşık değil. Ayarlar> Depolama bölümüne gidin ve listelenen herhangi bir kategoriye dokunun (Fotoğraflar ve videolar, Müzik ve ses, Oyunlar, Filmler ve TV ve Diğer uygulamalar). Her kategorideki uygulamaların bir listesini göreceksiniz. Birine dokunun. Şimdi önbellekte listelenen dosyaların boyutunu kontrol edin. Uygulamanın adı altındaki Önbelleği temizle öğesine dokunarak yazılı depolama alanını temizleyin.


Önbelleği temizle öğesine dokunmak, önbellek listesini 0B'ye (bayt) indirir. Bunu sık sık yaparsanız, mobil tarayıcıların birçok gereksiz dosya sakladığını görürsünüz. Haber uygulamalarında ve sosyal medya sitelerinde en büyük suçlular. Telefonunuzda yer açmak için her kategorideki tüm uygulamalar için bunu yapın.



Yirmi dakika içinde, Not 10'da kullanılan depolama miktarını% 54'ten% 47'ye düşürdük (34.39GB ila 30.15GB). Android telefonunuzdaki önbelleği temizledikten sonra tekrar dolmaya başlayacağını unutmayın. Düzenli olarak temizlemeyi deneyebilirsiniz.

Android Telefonunda Daha Fazla Yer Açma

Bunları Android Telefonlarda Sistem Boş Alan Arttırma konusunda daha fazla yer açmak için deneyebilirsiniz.

WhatsApp hafızasında önemli bir yere sahiptir. Çünkü şimdi herkes kullanıyor ve herkes birbirine dosya aktarıyor ... Fotoğraf ve video bakımından zengin WhatsApp telefon hafızasında tutulur. Bu klasörde Medya adlı bir klasör bulunur. Silmeye uygun dosyalar burada tutulur. Ayrıca bu klasörü kontrol edebilir ve gereksiz şeyleri silebilirsiniz.

Ekran görüntüleri, çekilen fotoğraflar, indirilen dosyalar da telefonun hafızasına kaydedilir. Onları başka bir yere aktarmak ve silmek en iyisidir.

Post a Comment

Yorum yapmayı unutmayın lütfen, yorum yaparken:
1. Yaptığınız yorumun, mutlaka konu ile alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.
3. Konu ile ilgili olmayan sorularınız için mail atabilirsiniz

Daha yeni Daha eski