Samsung Bazı Telefon Modellerinin Fiyatı Düşecek




Samsung Bazı Telefon Modellerinin Fiyatı Düşecek

Samsung, Galaxy S7 ve S7 Edge'e çok ek olarak ucuza sahip olmanızı temin edecek, yepyeni bir uygulamaya başlıyor.

Samsung, amiral gemisi türü telefonlarda telefonların fiyatlarının çok pahalı meydana geldiğini düşünenlerin faydalanacağı yepyeni bir proje başlatıyor.

Retuers'ın konuştuğu kaynaklara yönelik Samsung, maliyet verimliliğini artırmak üzere "yenilenmiş" Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge'leri ek olarak normalden düşük bir tutardan satmaya hazırlanıyor. Burada "yenilenmiş" telefonla, sıkıntılı ya da geriye geri iade edilmiş, fakat "yeni" vaziyetine geriye döndürülmüş cihazlar kastediliyor.

Üretici aracılığıyla yenilenen telefonların çoğunlukla fabrikadan çıkmış yepyeni modellerden ayırt edilemediği söyleniyor. AMERIKA BIRLEŞIK DEVLETLERI ve Güney Kore'de Samsung'un bir yıllık yenileme yazılımı alanında çoğu telefon geriye geri iade edildiğinden, bu yazılım yöntemiyle satılacak bolca telefon olacak. İndirimin hangi düzeyde olacağı, dahası programın hangi ülkelerde olabilitesi yüksek olacağı ise şuan için bilinmiyor. Samsung Bazı Telefon Modellerinin Fiyatı Düşecek haberi kaynaklar projenin, 2017'de olabilitesi yüksek duruma geliyor olacak.

Post a Comment

Yorum yapmayı unutmayın lütfen, yorum yaparken:
1. Yaptığınız yorumun, mutlaka konu ile alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.
3. Konu ile ilgili olmayan sorularınız için mail atabilirsiniz

Daha yeni Daha eski