En Uygun Fiyatlı 8 Çekirdek İşlemcili Oukitel U15 Pro 30 Ekim'de Piyasalarda





En Uygun Fiyatlı 8 Çekirdek İşlemcili Oukitel U15 Pro 30 Ekim'de Piyasalarda




Çinli telefon üreticisini Geçen sene 10.000 mAh kapasiteli telefon ilanı yaptığı süre duymuştunuz. Hemen ise en pahalı olmayan 8 çekirdekli telefonu ilan etti.



Dünyanın en pahalı olmayan 8 çekirdekli telefon ünvanını eline alacak meydana gelen Oukitel U15 Pro metal tek gövde ile indirilmeye çıkıyor.

Oukitel U15 Pro Özellikleri

Sekiz çekirdekli ve tek,3 GHz hızında personel MediaTek MTK6753 işlemcisi yer alıyor. ARM Mali-T720 MP3 GPU ve 3 GB HAFıZA'den kuvvet meydan bu telefonun içinde 32 GB dahili hafıza bulunmakta meydana geldiğini görüyoruz. Bununla Birlikte, microSD takviyesi ile hafızayı arttırabilirsiniz.

720p çözünürlük sunan 5,5 inç'lik grafik yapısıyla birlikte kullanıcıya iyi bir grafik sunuyor. Arka kamerası 13 MP ve ön kamerası 2 MP çözünürlüklü lens içeriyor.

Parmak izi sensörüde bulunan telefonda dahili FM radyoda yer alıyor. Batarya kapasitesi ise 3000 mAh.

Oukitel U15 Pro çift sim kart takviyesi sunuyor. Bununla birlikte, uzay grisi, şampanya sarısı ve roze altın renkleri olmak üzere 3 çeşitli renkle indirilmeye çıkıyor.

30 Ekim'de indirilmeye sürülecek meydana gelen telefon 120 dolar ile en pahalı olmayan 8 çekirdekli telefon olmayı amaçlıyor.

Post a Comment

Yorum yapmayı unutmayın lütfen, yorum yaparken:
1. Yaptığınız yorumun, mutlaka konu ile alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.
3. Konu ile ilgili olmayan sorularınız için mail atabilirsiniz

Daha yeni Daha eski