Xioami Mi Note 2 Teknik Özellikleri





Xioami Mi Note 2 Teknik Özellikleri


Yeni Xiaomi amiral gemisi türü telefonlarda modeli Xiaomi Mi Note 2, heyecanla beklenen bir telefon ve ağır ağır da kendisiyle alakalı teferruatlar belli oluyor. Hatta en son olarak da firma CEO'su Lei Jun'dan bir takım bilgilendirmeler geldi.

'Sürpriz' izahı CEO'dan geldi
İddialara yönelik Xiaomi Mi Note 2'de 5.5 ", eğimli kenarlaı bulunuyor, 1440 x 2560 çözünürlüğe sahip AMOLED bir grafik olacak. En Son olarak Snapdragon 835 çipset söylentileri de ortaya çıkarken, 21 MEGAPIKSEL ÇÖZÜNÜRLÜĞE SAHIP dual kamera, premium modelinde 6 GB HAFıZA ve 128 GB dahili hafıza da öbür özellikler içinde.
Çin orjinli akıllı telefonlar devinin yepyeni modeli Xiaomi Mi Note 2 amaçlı yepyeni fotoğraflar ve cihazın en son 'söylenti' nitelikleri ülkedeki fenomen toplumsal basın sitesi Weibo'da ortaya çıktı.

Xiaomi Note 2, 2 ilginç modelle çıkacak
AMERIKA BIRLEŞIK DEVLETLERI'deki UL Logo'ya aynı biçimde, Çin'de de 3-C (CCC) isimli güvenlik sertifikasını meydan Xiaomi Mi Note 2, 2 modelle karşımıza sürülecek.

İlkinde Snapdragon 820 SoC işlemci çipseti, 4GB HAFıZA ve 32GB dahili hafıza bulunurken, 'premium' olarak nitelendirebileceğimiz modelde ise Snapdragon 821 çipset, 6 GB HAFıZA ve 128 ya da 256 GB dahili hafıza alternatifleri yer alıyor.
Bunlar dışarısında Xiaomi Mi Note 2'nin her 2 modelinde de 5.7 " Force Touch teknolojili 1440 X 2560 çözünürlüklü Quad HD grafik yer alıyor. Bunun Için nazaran, bundan önce telefonun 5.5 " OLED ekranla çıkacağını söyleyenler de vardı.
 

Ayrıca Xiaomi Mi Note 2 modelinde 16 MEGAPIKSEL ÇÖZÜNÜRLÜĞE SAHIP çözünürlüklü çift kamera bulunurken, özçekim fotoğraflar amaçlı de 5 MEGAPIKSEL ÇÖZÜNÜRLÜĞE SAHIP kamera karşımıza sürülecek ve bununla beraber görüntülü konuşmalar amaçlı de kullanılabilecek. 4000mAh bataryasıyla ve Android Işletim Sistemi 7.0 Nougat işletim sistemiyle değinen telefon, söylentiler 6.5 mm kalınlığına sahip olacağını belirtiyor.

14 Eylül 2016 tarihinde Xiaomi Mi 5s ile beraber resmen izah edecek durumda olan Xiaomi Mi Note 2, kara, beyaz ve pembe renklerde piyasaya sürülecek.

Xiaomi CEO'su Lei Jun Geçen günlerde Xiaomi Mi Note 2'nin seri üretimde meydana geldiğini izah etmişti ve son olarak de cihazla alakalı bir sürpriz de olacağını ifade etti. Her ne denli bu 'gizemin' ne meydana geldiğini artık bilmiyor olsak da, Xiaomi Mi Note 2 büyük ihtimal yurt dışarısında 300 dolar fiyatı bandında piyasaya sürülecek ve bu fiyatı da, bu özelliklerde bir telefon amaçlı şüphesiz şaşırtıcı.

 

Xiaomi Mi Note 2'nin bir sonraki ayın ortalarında piyasaya çıkması bekleniyor ve Mi 5S modelinin düş kırıklığı yarattığı varsayılırsa, elbette ki Mi Note 2'yi merak ediyoruz.

:: Xiaomi Mi Note 2 ile ilgili ne düşünüyorsunuz?

SDN-ShiftDelete.Net

Post a Comment

Yorum yapmayı unutmayın lütfen, yorum yaparken:
1. Yaptığınız yorumun, mutlaka konu ile alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.
3. Konu ile ilgili olmayan sorularınız için mail atabilirsiniz

Daha yeni Daha eski