LG K10 Teknik Özellikleri





LG K10 Teknik Özellikleri

K serisinin tepe modeli olarak dikkat çeken K10 Çinli yapımcı MediaTek doğrultusundan imal edilen yonga setini kullanıyor. Serinin bir delegesi hariç tamamında MediaTek prosedürcüler kullanılmakta. MT6750 yonga setiyle gelen aygıt 8 çekirdekli ve 1.5 GHz çalışma hızına sahip. Ekran olarak IPS panelin kullanıldığı aygıtta 5.3 inc büyüklüğünde 720P ekran kullanılmış. Ekranın piksel yoğunluğu ise 277 ppi olarak dikkat çekiyor.

2 gigabayt büyüklüğünde RAM ile bir arada gelen aygıtta RAM teknolojisi olarak ise LPDDR3 tercih edilmiş. Dahili depolama ise 16 ya da 32 gigabayt olarak tercih edilebiliyor. Hafıza kartı girişi de tespit edilen aygıta 2 TB büyüklüğüne kadar ram kartları takılabiliyor.

Kamera olarak 13 ve 5 Megapiksel sensörlerin kullanıldığı aygıtın arka kamerası 13 Megapiksel çözünürlüğüne sahip. Cihazın selfie kamerası ise 5 Megapiksel çözünürlükte tercih edilmiş. LG doğrultusundan gönderilen basın bülteninde kameraların diyafram açıklığına değinilmemiş.

Değiştirilebilen 2.800 mAh büyüklüğünde pil ile aygıt ekran ebatı ve sarfedilen prosedürcü hesaba katıldığında uzun bir pil ömrü sunmayı vaad ediyor. Cihaz kutusundan Google’ın son sürüm Android’i olan Android 7.0 Nougat ile geliyor. Cihazın istikbalte güncelleme alıp almayacağı ise bilinmiyor.

4G ve Parmak İzi Okuyucusu da Bulunuyor

7.9mm kalınlığa sahip aygıt aynı süreçte 142 gr ağırlığa sahip. Cihaz 2G, 3G ve 4G ağlarına destek sunmakta. Wifi teknolojisi olarak son teknolojiyi desteklemeyen aygıt 802.11 b, g, n standartlarını desteklemekte. Bluetooth teknolojisi olarak ise 4.2 sürümü desteklenmiş. Cihazda ayrıcı NFC yongası da bulunuyor.

3 değişik renk alternatifi ile istikbal olan aygıtın siyah, titan ve altın renk seçenekleri bulunacak. Cihazda ilaveten parmak izi okuyucu da bulunuyor. Orta segment bir telefonda ilk kez görülen parmak izi okuyucu LG’nin başka K serisi telefonlarında da mevcut. Bu hal parmak izi okuyucunun 2017 senesinde sektör standardı haluna geleceğinin de bir göstergesi.

Post a Comment

Yorum yapmayı unutmayın lütfen, yorum yaparken:
1. Yaptığınız yorumun, mutlaka konu ile alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.
3. Konu ile ilgili olmayan sorularınız için mail atabilirsiniz

Daha yeni Daha eski