LG G6'nın Sahip Olacağı Teknik Özellikler Belli Oldu





LG G6'nın Sahip Olacağı Teknik Özellikler Belli Oldu

Güney Koreli yapımcının merakla beklenilen yeni telefonu LG G6 ile ilgili yeni veriler geldi. Bir Twitter kullanıcısı, LG G6'nın tasarımına dair ilk detayları ve geliştirme adımında çizilen konsept görüntüleri paylaştı.

2016'nın son anları olan bugünlerde bundan sonra gözümüzü yeni yıla diktik. Bu yıl yaşanan akıllı telefon facia ve duyurularından sonra, gözümüz bundan sonra 2017'nin bizlere getireceği yeni telefonlarda.

Bu yıl biraz sessiz kalan ya da yoğun gündemde arka plana düşen LG'nin, LG G6 ile bir arada yeni bir çıkış yapması bekleniyor. Şirketin telefonuna koyacağı yenilikler ve getireceği sürpriz özelliklerle kullanıcılarını heyecanlandırması beklenirken, resmi duyurunun da fazla geçmeden uygulanacağı düşünülüyor. Ancak her vakitte gibi bu duyurudan evvelce LG G6'ya dair sızıntılar gelmeye başladılar.

LG G6 Tasarımı

Daha evvelce Samsung ve LG modelleri için fazla eskiden paylaştığı görsellerle, kullanıcıların dikkatini çekmeyi başaran Shai Mizrachi, bu sefer de LG G6'nın tasarımı için birkaç görsel paylaştı.



Yukarıda görüldüğü görseller gerçekte genel yönden bir şeyler ifade etmeseler de mühim veriler barındırıyorlar. Bunlardan ilki telefonun genel hatları ve boyutları itibariyle bir evvelceki yıl bizlerle buluşan LG G5'e bir hayli benzemesi. Bu benzerliğin fazla küçük detaylarda (G5 72.43mm kalınlığındayken, G6'nn 73.9mm olacağının iddia edilmesi gibi) olduğunu görmek de olası.

LG G6 Teknik Özellikleri

LG G6'nın G5 gibi modüler bir telefon ya da LG V20 gibi ayarlanabilir bataryaya sahip bir telefon olup olmayacağına dair elimizde şimdilik net bir bilgi yok. Bunlarla bir arada LG resmi açıklama yapmadığı için de donanımına dair veriler elde etmek de olası görünmüyor. Yine de telefonun 5.5-inch QHD ekranı, Snapdragon 821 ya da 830 işlemcisi, 4 ya da 6GB RAM ve çift kamera düzeneğinin olacağı konuşulanlar arasında.

Post a Comment

Yorum yapmayı unutmayın lütfen, yorum yaparken:
1. Yaptığınız yorumun, mutlaka konu ile alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.
3. Konu ile ilgili olmayan sorularınız için mail atabilirsiniz

Daha yeni Daha eski